Strategy First University Graduation Ceremony 2023 ကို ရန်ကုန်မြို့ရှိ Chatrium Hotel မှာ ကျင်းပပြုလုပ်

Strategy First University Graduation Ceremony 2023 ကို  ပြီးခဲ့တဲ့ ဧပြီလ (၃၀) ရက်နေ့က ရန်ကုန်မြို့ရှိ  Chatrium Hotel မှာ ကျင်းပပြုလုပ်ခဲ့ပါတယ်။ အဆိုပါပွဲမှာ သက်ဆိုင်ရာ programs အသီးသီးမှာ ထူးချွန်စွာ အောင်မြင်ခဲ့ကြတဲ့ ကျောင်းသား၊ ကျောင်းသူများ၊ ဆရာ၊ ဆရာမများ၊ မိဘများ၊ ဧည့်သည်တော်များ တက်ရောက်ခဲ့ကြပါတယ်။ ယခုလို ပညာကို တန်ဖိုးထားတက်ရောက်ပြီး အောင်မြင်ခဲ့ကြကာ သက်ဆိုင်ရာ ဒီပလိုမာများ၊ ဘွဲ့များရရှိအောင် ကြိုးစားခဲ့ကြတဲ့ ကျောင်းသား၊ ကျောင်းသူများအားလုံးကို Strategy First University မှ ဂုဏ်ယူဝမ်းမြောက်မိပါတယ်။ ပွဲကိုကြွရောက်ချီးမြှင့်ပေးကြပါတဲ့ ဆရာ၊ ဆရာမများ၊ ကျောင်းသား၊ ကျောင်းသူများ၊ မိဘများနဲ့ ဧည့်သည်တော်များကိုလည်း ကျေးဇူးအထူးတင်ရှိပါတယ်။